Türkgözü Sınır Kapısı gerçek Türk gözü oluyor

Posof Türkgözü sınır kapısı gerçekten adına yakışır Türk gözü şeklini alıyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Eylül 2013 09:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Türkgözü Sınır Kapısı gerçek Türk gözü oluyor

Posof Türkgözü sınır kapısı gerçekten adına yakışır Türk gözü şeklini alıyor.

Türkiye ile Gürcistan sınırında olan ve Türkiye'nin Orta Asya ya açılan kapısı olarak çalışan, açıldığı tarihten beri daima sıkıntıların yaşandığı Türkgözü sınır kapısı artık tamamen değişiyor.

Kapı ile ilgili sıkıntılara duyarlı olan yöneticiler duruma el atarak tamamen yeni düzenlemelerle gerçekten adına yakışır duruma getiriliyor.

Kullanılmayan atıl binalar faaliyete geçirilerek dinlenme tesisi, restoran, çay hane, yatak hane, bayan ve erkek mescitleri, ücretsiz internet ve faks hizmetleriyle beraber banyo ve hamam hizmetleri de faaliyete geçti.

Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu'nun talimatıyla Posof Kaymakamı İbrahim Halil Şivgan tarafından takip edilip faaliyete geçirilen tesislerde 16 kişi çalıştırılarak işsizlere de iş sağlanmış oldu.

Yapılan çalışmaları yerinde görmek için Türkgözü sınır kapısına gelen vali AzizoğluU yapılan çalışmaları iyi bulduğunu, ancak daha çok çalışılması gerektiğini belirtti ve yapılması gerekenler hakkında bilgiler verdi.

Restoranttaki hijyenik ortamı beğenen Vali Azizoğlu, çevre düzenlemeler ininde kısa zamanda tamamlanmasını ve her tarafın tamamen asfaltla kaplanmasını belirtti. Çalışmalar tamamlandığında Gürcistan'a gidecek kişiler araçlarından inmeden işlemleri tamamlanarak karşı tarafa geçebilecekler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber